Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

JosepH KSA 13 ibiza.. Zaman TüneLii..

cok guzel olmus aracın kazasız belasız kullanmak dilegıyle :)

allah esirgesin kazsız belasız tekerlekleri düz bassın

Evet Arkadaslar Yeni ayakkabılarımızla sahnedeyızz :) ali sayesınde aldım jantları sagolsun cok yardımcı oldu kosusturdu dun halletık bugun koymak nasıp oldu tekrar teskkurler ali (Emr) :)

30032011952.jpg

30032011953.jpg

30032011954.jpg

29032011949.jpg

Bebeğeeem sana msnde de dedim ama eskisine daha bi kanım canım içim ısınmıştı ama buda tabisi güzel sen yaparsın da kötü mü olur ;)
Hayırlı olsun

yusuf ne kuduruk adamsin sen yaa :)

ayda bir jant mi degisir :) gule gule kullan ve aracinin beyaz renk olmasina yat kalk dua et.. masallah.. ama bagaja bir-iki kum torbasi lazim.

Benım oz ları almadan önce bu jantı vermişti adam bana hiç yakışmamıştı :D ama hiç değilse eskiden iyidir yani güle güle kullan kardeşim ..

yusuf ne kuduruk adamsin sen yaa :)

ayda bir jant mi degisir :) gule gule kullan ve aracinin beyaz renk olmasina yat kalk dua et.. masallah.. ama bagaja bir-iki kum torbasi lazim.

Saol rızaa :) degısıklık ıyıdır rızacım ya :)

torba ısınıde halledıcem yakında :D

Geri
Üst Alt