Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
evet, bayi tanidiginiz bir yer olacak ki sizi potansiyel musteri diye gosterecek.
yigit dedigin gibi kacmamasi gereken bir firsat ama 100 euro bile olsa az para degil o paraya araca neler yaparim ben
Peki hem Golf R testi yapip hem de kendi VW aracımızla girebiliyor muyuz piste? O 15 dakika olan muhabbetten bahsediyorum.
100 Euro'nun bi kısmı zaten benzine gider..geri kalanı da o ortamı yaşamak değişik bi tecrübe vs..bence bunlar için çok para değil..
mercedesin buyuklugu ortada yanitest olayı çok güzel hele bi de istanbul park da olması ayrı bir güzellik..test aracını kullanabilmek için neler yapmamız gerekli bu konuda da zaten yazılanları okuduğum için soru sormayacağım..
Ama şöyle bir merakım var VW mi büyük Mercedes mi ??
neden mi soruyorum..mayıs haziran ayında mercedes test sürüş türkiye turnesi vardı..Gaziantep'e geldiklerinde gittim..
orda istediğin mercedesi avatarımdaki hari. kullanabiliryordun buna AMG 55...550 bg lik makina dahildi..ancak onda sıra vardı okul çıkışı gitmek zorunda olduğum için ona binme şansım olmadı..bunun dışında bir adet AMG E Coupe ve bir adet de E Cabrio kullandım..beş kuruş para da vermedim..
bu yüzden sordum niye para alıyorlar..ve ne sorumlulğu niçin birşey olursa masrafı biz karşılıyoruz mercedes de sigorta vardı ve birşey olsa bile hasarı sigorta karşılıyordu...
VW bu olaydan kendine pay mı çıkarıyor yoksa gene doğuş'un aç gözlülüğü mü??
mercedesin buyuklugu ortada yani
sordugunuz soru benim de aklima gelmedi degil fakat istanbul parkin kirasi mi acaba boyle bir fiyat olusturuyor bilemedim??
test olayı çok güzel hele bi de istanbul park da olması ayrı bir güzellik..test aracını kullanabilmek için neler yapmamız gerekli bu konuda da zaten yazılanları okuduğum için soru sormayacağım..
Ama şöyle bir merakım var VW mi büyük Mercedes mi ??
neden mi soruyorum..mayıs haziran ayında mercedes test sürüş türkiye turnesi vardı..Gaziantep'e geldiklerinde gittim..
orda istediğin mercedesi avatarımdaki hari. kullanabiliryordun buna AMG 55...550 bg lik makina dahildi..ancak onda sıra vardı okul çıkışı gitmek zorunda olduğum için ona binme şansım olmadı..bunun dışında bir adet AMG E Coupe ve bir adet de E Cabrio kullandım..beş kuruş para da vermedim..
bu yüzden sordum niye para alıyorlar..ve ne sorumlulğu niçin birşey olursa masrafı biz karşılıyoruz mercedes de sigorta vardı ve birşey olsa bile hasarı sigorta karşılıyordu...
VW bu olaydan kendine pay mı çıkarıyor yoksa gene doğuş'un aç gözlülüğü mü??