babaerkan
Kayıtlı Üye
Evet ya gercekten o kadar resim uçmuşSerbaya bı sorayım bakalım..abi resimler açılmıyor ya göremedim
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Evet ya gercekten o kadar resim uçmuşSerbaya bı sorayım bakalım..abi resimler açılmıyor ya göremedim
adaşım sende 17 jant 5 lik yaymı vardı araçta ? bende 5 lik yay almayı düşünüyorumda merak edıyorum 17 de nasıl durur.resimleri ayarlarsan bende bi bakayım key:Evet ya gercekten o kadar resim uçmuşSerbaya bı sorayım bakalım..
18 jant+ 5lik yay var bende et 42 bi kere bile jant sürtme yapmadı. Beylikdüzünde oturuorum buranın heryeri kasis sadece aracım kalabalık olduğunda 2-3 kere altını sürttüm. araçta 2 kişiyken capraz geçmeme bile gerek kalmıyo. Konfor konusunda ister istemez düşme oluyor kişiye göre değişir tabi beni çok rahatsız etmiyo yolda giderken arkadakilere baktığımda zıplamalarını görebiliyorum ama
Evet ya gercekten o kadar resim uçmuşSerbaya bı sorayım bakalım..
Bende 3,5 yay var adaşim..resimleri yeniden yüklemem gerekiyor..gece koyarım üye otolarına..adaşım sende 17 jant 5 lik yaymı vardı araçta ? bende 5 lik yay almayı düşünüyorumda merak edıyorum 17 de nasıl durur.resimleri ayarlarsan bende bi bakayım key:
Aynen öyle oluyor doğru biliyorsun dostumBenim bildiğim ET değeri düştü
kçe ofset artıyor ve tekerlek dışarı doğru çıkıyor. Yani senin ET değeri 42 ise tam tersi, dolayısıyla sürtmemesi normal. Atıyorum mesela ET35 normali, ET20 olursa jant+lastik dışarı doğru daha çok çıkıyor. Yanlış biliyor olabilirim, bilen arkadaşlar düzeltsinler.
cihan mrb,yay var mı aracında ?