Okaaan
Kayıtlı Üye
istiyorum evet arkadaşlar bu jantı alayım mı ne dersiniz ?
Ben bunun aynısını Fr'da görmüştüm. Çok yakışıyor. Bence al 10 numara 5 yıldız olur.
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
istiyorum evet arkadaşlar bu jantı alayım mı ne dersiniz ?
282135676 Bunu verelim
üyelerimiz kısmından sizi tanısaydık önce..forum kurallarını lütfen okuyunuz ... akreplik yapmayın lütfenAl tabii 1o numara
üyelerimiz kısmından sizi tanısaydık önce..forum kurallarını lütfen okuyunuz ... akreplik yapmayın lütfen
[doublepost=1458208538,1458208298][/doublepost]ah arda ahhh beni ne zmn dinleyeceksin alacağın iki jant var ya ferrari jantı yada fr titanyum paketteki jantı alacaksınnn..
aynen katılıyorum zevkler ve renkler tartısılmaz, lakın aman dıyım replıkalara dıkkat et can tasıyacaksın arabada.kazasız belasız surusler dılerımbana kalırsa kimseyi dinleme gönlün hangisini almak isterse onu al
Ben bunun vossen cvt modelini taktım çok güzel bu da yakışıristiyorum evet arkadaşlar bu jantı alayım mı ne dersiniz ?