Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Jant değişikliği?

csl jantının ağırlığı çok önemli bir de tabi o.z.ları satabilmek önemli..
bugün bir ara csl jantı için arayıp ağırlığını da sorayım..gerçi satıcı 5 kg bile dese gidip kendim tartmadan hayatta almam =)

vmr'ler çok güzel..fenerbahçede 1 tane porschenin üzerinde var çok başarılı..ama 18" de kendini fazla gösteremez..minimum 19" olmalı ki o da 1.6 için fazla...1.4tsi olsa düşünmeden 19" yapmıştım da 1.6 ya 18" kafi...

adam psikopat ya, arabayı satacak hala rahat duramıyor,
yavrum bence hiçbirşey yapma, ne jantı boyat, ne değiştir, ne de marşp. ı boyat, şu anki hali güzel, ne kafanı ne de arabanı bozma :)

gun metal rengi çok hoş duruo nerden bulabiliriz bu jantı

resize.php

Volkan okul bitti, askerlik bitti... sen parayı çar çur etme gel seni evlendirelim bunları düşünmeye vaktin durumun da kalmasın :D:D:D

Bende jantlarımı gun metaline boyatsam ne olur acaba :confused: sabah eryada aksesuar dolabında duran navigasyonlu bluetooth lu cihazları görünce "Takın şunların alayını" dememek için zor tuttum kendimi :):)

Bende jantlarımı gun metaline boyatsam ne olur acaba :confused: sabah eryada aksesuar dolabında duran navigasyonlu bluetooth lu cihazları görünce "Takın şunların alayını" dememek için zor tuttum kendimi :):)

aynen valla bende gerçi fiyatları uygun 1100 tl dediler bana

Geri
Üst Alt