Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Jant boyama, silikonlu plaka sökme Leon

kardeşim, eski aracımda app plaka vardı. malum yasakdan sonra sökmem gerekti, ama hayvani şekilde silikonlamıştım. misinayla çıkardım. haberin olsun..

ikinci olarak, plastidip tavsiye etmiyorum. bir arkadaşım yaptı, çok toz çekiyor demişti. bir de bu jantı siyah yaparsan göstermez.

naçizane fikir sadece.

Degerli yorumlarin icin cok sagol ufak bi detay var bilmem gereken misinayla sokeyim eyvallah ama altta silikon kalicak ben kare plaka yapmayi dusunuyorum her ne kadar kaplaticaj da olsam puruzsuz gorunmesi gerekiyor sen ne yapmistin

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

acaba jantı beyaz yapsan nasıl olur. Çok mu apachi olur ki. Beyaz araçlara beyaz jant muazzam duruyor.

Degerli yorumlarin icin cok sagol ufak bi detay var bilmem gereken misinayla sokeyim eyvallah ama altta silikon kalicak ben kare plaka yapmayi dusunuyorum her ne kadar kaplaticaj da olsam puruzsuz gorunmesi gerekiyor sen ne yapmistin

Valla ben maket bıçağı, tinerli bez ile 2 saat falan uğraştım, sonra orijinal plakayı takınca folyo ile piano black kaplattım. bir şey görünmedi. ama araç poloydu :)

Kaliperleri patlayan bir renk yaparsan siyah cok guzel durur. Turkuaz mavi ya da turuncu mesela, kirmizi herkeste var farkli bir renk cok daha guzel olur nacizane fikrim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kaliperleri patlayan bir renk yaparsan siyah cok guzel durur. Turkuaz mavi ya da turuncu mesela, kirmizi herkeste var farkli bir renk cok daha guzel olur nacizane fikrim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocam cok tesekkurler fikirler icin sari da benim icin bir secenek fakat duzgun kaliteli bulmam lazim oyle basit kaliperleri tercih etmiyorum. Hatta varsa bildiginiz yer veya site cok iyi olur ogrenmem

Hocam cok tesekkurler fikirler icin sari da benim icin bir secenek fakat duzgun kaliteli bulmam lazim oyle basit kaliperleri tercih etmiyorum. Hatta varsa bildiginiz yer veya site cok iyi olur ogrenmem

Malesef hic bir fikrim yok ama gittigidiyordan.com'dan puani yuksek bir saticidan alman iyi olur sanirim eger hic birsey bulamassan ama tahminim alip aracina takan biri sana donus yapacaktir

Geri
Üst Alt