Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Jant boyama, silikonlu plaka sökme Leon

anilaakman

Kayıtlı Üye
Selamlar herkese

Geçenlerde forumda gezerken ahmet abiye denk geldim sağolsun konuştuk beni yönlendirdi ve daha önceden yaptırmış olduğum ön tampon kaplama arka stop kaplama ve hiç istemeden ellerimle söktüğüm vam filmlerini tekrardan yaptırmaya. Fakat bi sorun çıktı bayiden aracı alırken siyah olması lazım silikonla plakayı taktılar ve ben kaplatırken plaka üstünde kaplamışlardı yaptırıcak varsa kesinlikle söktürüp hiçbirşey yokken kaplatsın tavsiyemdir. Şimdi sökmem gerek yine ahmet abiyle konuştuk bikaç yöntem ama yinede bi fikri olan varsa yardıma ihtiyacım var.

16138ff099226b9871d3c6ac3b9ab9a2.jpg

Ve bide 18 lik fr jantı var. Siyah yapmayı düşünüyorum fırınlamayı mı önerirsiniz yoksa plastidip tarzı bişey mi? Herhangi bir bilgim yok yaptıran veya bilen varsa yardımcı olabilir mi?

953aa33d8ade5f1c2e4eab1a81ed0fb0.jpg

Bu model

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

ince sağlam bi iple plakayı sök sonra tanzikle temizle silikonları jant içinde pilastidip uzun ömürlü değildir fırın daha sağlıklı

kardeşim jantın modeli çok güzel ama siyah iyi olmaz bu renk daha iyi kanımca.

kardeşim, eski aracımda app plaka vardı. malum yasakdan sonra sökmem gerekti, ama hayvani şekilde silikonlamıştım. misinayla çıkardım. haberin olsun..

ikinci olarak, plastidip tavsiye etmiyorum. bir arkadaşım yaptı, çok toz çekiyor demişti. bir de bu jantı siyah yaparsan göstermez.

naçizane fikir sadece.

Geri
Üst Alt