bende 1.4 tsi var belki 10 kere yazılım değiştirdim yeterli olurmu peki edindiğim tecrübeler?bu değişen yazılımlar içinde 2 tanesinde silkeleme vardı,dv ye hiç ellemeden map değiştirince o silkeleme düzelip bir daha zerre kadar olmuyorsa dv mi sıkıntılı oluyor?normal bi yazılımlı tsi da kesinlikle forge dv gereksiz.zaten üzerinde pistonlu tip 207 cilerin s3 dvsi diye aldığı dv var.160 lıkları bilmem singlechargı cok kurcaladım.tecrübe ettim.sen bi tsi ı basıncla yürütüp sıkıntı yasarsan revo gibi ,yazılımının karakterini değiştirirsin basınc odaklı map olmazsa revo da sorunsuz kullanılır.custom dediğin mapte, bi tsi basıncla oteki enjektörle yürütülmüyor custom yapan adamında yazılımlarının belli bi karakteri var,o adamda arabanın ustundekine göre her tsi da belli avans acıyor,tork limitörü ona göre,enjektörü vs ona göre yapıyor.superchips e gittiğinde log mog bişey almadan zart diye sana modlu dosyamı veriyor? istersen ondada biraz daha agresif bi map isteyebiliyorsun bunu da yapıyorlar.custom yazılım da anca farklı olan yok tork odaklı olsun,alt devir vs.olayıdır.
agresif yazılımlı olsun ,vs vs orasını bilmem ki basınc basamayan bı turbosu var,normal binicinin bindiği orta karar bi yazılımda forge dv kesinlikle 400-500 lira çöp.tsi da basınc acarsan anca tork alırsın bg o kadar alamazsın cunku üst devirde pek farkeden bi turbosu yok.az bişey üstlerde kazanımın olur
agresif yazılımlı olsun ,vs vs orasını bilmem ki basınc basamayan bı turbosu var,normal binicinin bindiği orta karar bi yazılımda forge dv kesinlikle 400-500 lira çöp.tsi da basınc acarsan anca tork alırsın bg o kadar alamazsın cunku üst devirde pek farkeden bi turbosu yok.az bişey üstlerde kazanımın olur