Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
@ULU abi fringe diye bir dizi var tam senlik. ben bir oturuşta 7 yada 8 bölüm izliyordum. bi bak istersen abi.
@ULU murat abi ozaman sana güzel bi bilim kurgu listesi atayım gaza devam abi
Kesinlikle İzlenmesi Gereken Ufuk Açıcı 45 Bilim-Kurgu Filmi - onedio.com
Hint filmleri ilgi alanım .. Dün gece sayenizde izledim .. Gerçekten güzel fildi .. TeşekkürlerBajrangi Bhaijaan 2015-- dün gece izlediğim bir Kabir Khan filmi daha.. inanılmaz güzeldi, komedi dram tarzında olan film yer geldi duygulandırdı yer geldı güldürdü bu hint filmlerine baya merak sarmaya basladım valla adamlar bizim türk sinemasından cok cok iyiler... imdb den 8.2 alan film benim gözümde 9 aldı.. bu ay izlediğim filmler arasında en iyi 3 filmden 1 bu
eyvallah usta sağolasın@pilli kategorileri çok iyi ayarlamissin tebrikler.Sadece beğen basmak yazılarına haksızlık olurdu...
SM-N915F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi