omercanilica
Kayıtlı Üye
kalvaltıdan kasıt acaba pazar bruchı mı?
Evet Dinç senin tavsiyendi hatırladım şimdi 😀
Ömercan 2 kavaltı tabagı almışlar 30+30 biraz da esktra bişeyler çay filan aldılar heralde bilmiyorum, ama toplam 75TL'sine kan dogradım adamın sonuç olarak 😀
Orayı ben de biliyorum, gerçekten manzarası muhteşem. Değer mi o kadar paraya bence değmez 😀
Demekki yigit Eyüp sultan hazretleri senin ayagını devamlı oraya çekiyor dikkat et... 😀abi ben her ordan dönüşte nefret ederek bi daha gitmem diyorum da 5-6'yı buldu.. 😀
Kimse kusura bakmasın ama ben 1 kahvaltıya 75 tl veremem hayatta😱 ancak 7.5tl veririm...Bu sabah arkadaşı hisarın oraya Doğa parka(doğa tepe) gönderdim ben de burdaki bazı arkadaşların tavsiyesiyle..
Kız arkadaşıyla kahvaltı yaptılar, 75TL hesap gelmiş. Baya küfür yedim 😀😀
Evet Dinç senin tavsiyendi hatırladım şimdi 😀
Ömercan 2 kavaltı tabagı almışlar 30+30 biraz da esktra bişeyler çay filan aldılar heralde bilmiyorum, ama toplam 75TL'sine kan dogradım adamın sonuç olarak 😀
Orayı ben de biliyorum, gerçekten manzarası muhteşem. Değer mi o kadar paraya bence değmez 😀
serhatın hakkı var hiç fena fikir değil aslında maşukiye'ye gidip kiremitte alabalık kaşarlı mantar yanında da bir ufak off diyorum off🙁