Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

İstanbulda Sevgiliyle Gidilebilecek Yerler:)

Evet Dinç senin tavsiyendi hatırladım şimdi :D

Ömercan 2 kavaltı tabagı almışlar 30+30 biraz da esktra bişeyler çay filan aldılar heralde bilmiyorum, ama toplam 75TL'sine kan dogradım adamın sonuç olarak :D

Orayı ben de biliyorum, gerçekten manzarası muhteşem. Değer mi o kadar paraya bence değmez :D

Ömercan 2 kavaltı tabagı almışlar 30+30 biraz da esktra bişeyler çay filan aldılar heralde bilmiyorum, ama toplam 75TL'sine kan dogradım adamın sonuç olarak :D

Orayı ben de biliyorum, gerçekten manzarası muhteşem. Değer mi o kadar paraya bence değmez :D

Manzarayla kalite ve lüksü birleştirdikleri ve semt olarak lükse giren bi yerde olduğu için(etilerin aşşaısı) böyle bi fiyat çıkıyo tabi. Yoksa daha güzel manzaraya sahip daha salaş ve rahat yerlerde 30-40TL yede öyle kahvaltı yapılabilir.. Özel günlerde gidilmesi daha mantıklı bence :) Bide gidilecekse akşam gidilmesi daha mantıklı. İstanbul ışıklarıyla daha bi güzel ve keyifli oluyo..

abi ben her ordan dönüşte nefret ederek bi daha gitmem diyorum da 5-6'yı buldu.. :D
Demekki yigit Eyüp sultan hazretleri senin ayagını devamlı oraya çekiyor dikkat et... :D

[/COLOR]çamlıca tepesinde sadece manzara mı var yoksa oturup bir yemek yenecek yer de var mı?[/QUOTE]
Herşey var tepede belediyenin restaurantı var yemek yada tost türü aparatif şeylerde var ama orda içki yok...tepenin altındada yerler var canlı müzik v.s. ama içki için bişey diyemycem...
Bu sabah arkadaşı hisarın oraya Doğa parka(doğa tepe) gönderdim ben de burdaki bazı arkadaşların tavsiyesiyle..

Kız arkadaşıyla kahvaltı yaptılar, 75TL hesap gelmiş. Baya küfür yedim :D:D
Kimse kusura bakmasın ama ben 1 kahvaltıya 75 tl veremem hayatta:eek: ancak 7.5tl veririm...

cezmi baba bizi şişmanın oraya götürdü sagolsun tıka basa yedik iftar yemegi 20tl...çok güzeldi adamlara helali hoş olsun

oraya gıdecegıne o zaman senı suadıye palma d'Oro ya gıtmenı tavsıye ederım baya basarılı bır bruch bufesı yapıyorlar tahmını 2 kısıde o fıyata cıkarsınız :cool: 10.00-13.00 arası bırde bruch ye yıyebıldıgın gıbı taze taze :rolleyes:

adı üstüne sevgiliyle gidilcek yer diyosunuz.atalarımız ne demiş iki gönül bir oluynca samanlık seyran olur..burdan ne çıkartıyoruz sonucunda sevgi varsa gerisi boş:D:D:D:D kasmayın kendinizi hahahahahaha:D

Ben geçmişten beri uzun süredir İstanbulda dolaşmıyorum vaktim oldukça izmit sapanca taraflarına kaçıyorum 45dakika sürüyo yol trafik çilesi yok manzara desen manzara rahatlık desen rahatlık herşey ucuz ve lezzetli o taraflarda çok güzel yerler var yengeleri alıp o taraflara kaçamak yapabilirsiniz..... illa İstanbula kasmayın kendinizi bir yerden bir yere gitmek arabayla nerdeyse 1 saati aalıyo zaten bu şehirde...

serhatın hakkı var hiç fena fikir değil aslında maşukiye'ye gidip kiremitte alabalık kaşarlı mantar yanında da bir ufak off diyorum off:(

serhatın hakkı var hiç fena fikir değil aslında maşukiye'ye gidip kiremitte alabalık kaşarlı mantar yanında da bir ufak off diyorum off:(

Ben artık oralardan vazgeçemiyorum Koray nerdeyse her Çarşamba ordayım :D genel buluşmalarımız o çerçevede oluyo yeni yeni yerler keşfediyoruz artı İzmit in çehresi değişti harika sahilleri ve sahillerde çok kaliteli cafelerii var.... bi değişiklik yapılabilir bence hemde yolda arabanın tadına bakılır :)

Geri
Üst Alt