İstanbulda Sevgiliyle Gidilebilecek Yerler:)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cckoc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
walla yer hiç farketmez, çöplüğe de giderim AVM'ye de...

oyyyy diyorum sana sadece Yunus.. 😀 😀

Doğatepe: Hisarüstü boğaziçi üniversitesinin orda, otobüslerin olduğu yerden içeri girin sağda 😀 Valla Doğatepe gerçekten çok güzel bi yer. Hele akşam gidildiinde köprünün üstüne oturup ışıl ışıl şehri seyredio gibi oluo insan 🙂
Benim takıntılı bi şekilde gittiğim yerler kanyon avm, caddebostan, oyun oynicaksam fenerbahçe 🙂
Gidilmesi gereken yerler, ama özel günlerde gitmek daha mantıklı çünkü biraz tuzlu yerler kırıntıyla posh gene normal aralarında:
-Taksim: Lebiderya ve 360
-Beşiktaş: Beşiktaş Plazanın en üstü VOGUE restaurant, arka taraf acaip bir manzaraya hakim..
-Bebek: Bebekte kırıntıyı çoğumuz bilioruzdur bilmeyenlerde bi akşam kesin gitsinler..
-Kalamış: Kalamışta posh restaurantta güzel.. midpoint kırıntı tarzı ama daha bi sakin.. Kokteyl içerek muhabbetin sardığı bi ortam 😛

Bunun yanında Rumeli Hisarındaki "donjon"u da severim. "Kale"de de güzel bir kahvaltı da yapılabilir.

Ortaköy Destan nargile içmek için güzel. Ben pek içmem gerçi ama 🙂

Bebek Starbucks mesela favorim, kız arkadşına deniz kenarındaki bir masaya oturup kahve içmek için birebir.

Bir de yeniköy mcdonads iyi oluyo gnçtrkcll ile 😀 Terası da var.

Aklıma geldikçe yazarım.

nerdeyse her tarzdan hatunla birlikte oldum biri bana ne tarz bi hatun olduğunu söylesin.. 😀 😀

ben süper yerler biliyorum da pek aile içinde söylenmez..😀😀😀
ama istanbul şubelerim yardımcı olacaktır mesela hako,koray😀😀
Eminim biliyorsundur Ersoy kardeşim.🙂Cezmi baba olaya el koy.Neden eşiyle değilde sevgili ile gidiliyormuş.🙂Bekarızda ondan diyecekler tabii.🙂

39,103Konu
763,794Mesajlar
21,827Kullanıcılar
dagberatSon üye
Geri
Üst Alt