İstanbulda Sevgiliyle Gidilebilecek Yerler:)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cckoc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
güzel mekanlar

Hepimizin tecrübelerinden yararlanarak ileriye dönük yatırımlar yapabiliriz diye düşündüm.🙂 Farklı şehirlerde olan arkadaşlarımız da tabiki kendi şehirleri için bilgi verebilirler🙂

Ben başlıyayım.:
Rumeli Hisarı- Doğatepe Cafe.

Not: Gezip tozma- Akşam yemeği vs gibi aktiviteler🙂

sahilde çay içiyim derseniz çengelköy çınarlaltıyı öneririm,canlı müzik dinlemek isterseniz nato yolunda paşa çadırı ve çamlıca yörük çadırı derim🙂

Bu sabah arkadaşı hisarın oraya Doğa parka(doğa tepe) gönderdim ben de burdaki bazı arkadaşların tavsiyesiyle..

Kız arkadaşıyla kahvaltı yaptılar, 75TL hesap gelmiş. Baya küfür yedim 😀😀

abı tamda yerıne yollatmısın sende brawo 😀

turkıyedekı 3 orjınal ıtalyan dondurmacıdan bırı onu ertımesekte olur😀

Maraş dondurmasını tercih ederim Ömercan bırakalım bu italyanları bayılıyoruz işin içinde yapancı bişey olunca dondurmacı bende açıyım adını sparco koyım bak nasıl gidiiyo ilk müşterim sen olursun 🙂

Maraş dondurmasını tercih ederim Ömercan bırakalım bu italyanları bayılıyoruz işin içinde yapancı bişey olunca dondurmacı bende açıyım adını sparco koyım bak nasıl gidiiyo ilk müşterim sen olursun 🙂

o da güzel tabi🙂 beyoğlunda rus konsolosluğunun karşısında "fesleğen" diye bir mekan var. güzel fasıl yapıyorlar. Geçen Burcu Güneş te ordaydı.🙂

konuyu biraz hortlatiyim. Uzun zamandır herkes biryerleri gezmiştir heralde. Haydi tavsiyeye devam edelim o zaman🙂 Konuları en baştan okudum kimse yazmamış . Garipçe/Sarıyer kahvaltıyı unutmayalım🙂

anadolu hisarı hüseyinin yeri kesinlikle gitmenizi tavsiye ederim ve fiyatı gerçekten çok uygun

39,103Konu
763,794Mesajlar
21,828Kullanıcılar
hsnbscvcSon üye
Geri
Üst Alt