Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Erhan biriyle buluş gel ama nolur o bulduğun Mesut olmasın hayatta bulamayız sizi
Eyvah mesut gene kaybolucak bu mesajı kaybolucam sinyali demek...
Nakkaştepede...koç hodingin yanındaki yola gir biraz ilerde solda seni oraya çıkarıcak...
Evet yarin aksam kacta ve tam nerede bulusuyoruz. Cunku ben 7 tepe nerde bilmiyorum. Bana tarif edin navi ile bulcam. Veya buyukcekmece tarafundan gelcem biri ile bulusup gelelim?
Erhan yol tarifini veriyorum. Boğaziçi köprüsünden Anadolu yakasına geç. İlk sapak Beylerbeyi Üsküdar sapağı olsa gerek. Köprü gişelerden sonra 150mt anca gideceksin sağa döneceksin ilk sapaktır orası. Sapaktan girince ilk ışıklardan sola dönüp virajlardan tırmanmaya başla, muhtemelen 200mt civarı sonrası sağa dönen sokağa gir. Girdiğin sokakta sağında Boğaz Uçaksavar Komutanlığı kalacak. Onu devam et 100mt sonra sağda tabelayı göreceksin. Sakın boğaz manzarasına dalıp da o koskoca tabelayı görmemezlik etme
---------- Post added at 22:40 ---------- Previous post was at 22:39 ----------
Mesut bence sen hem oku hemde yaz bi kenara baba
konuşma len gel işte..
biz de evden çıkıp gitmicez..
du bakalım çok hayırlı iş benimkisi