Floydian
Kayıtlı Üye
:d:d:d:d:d:d:d:dharitadan hiç bişi anlamadım olm o ne.. :d :d :d
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
:d:d:d:d:d:d:d:dharitadan hiç bişi anlamadım olm o ne.. :d :d :d
yolu uzatma negerek var ankara üzerinden falan bileciğe gitmeye seninki sağkulağını sol elinle başının üstünden göstermek gibi olur ben antalyaya giderken bu yolu kullanırım herzaman
melihcim kusura bakma bugn 6 saat direksiyon salladm (adananın feke kazasına gittim geldim 130 km 2-2,5 saat alıyor virajlı pis bir yol) kafa allak bullak görmedim onu. eğer bilecğie gideceksen sakın bozüyük-bilecik arasına girme. hem duble yol hemde hızlı tren inşaatları çok dar bir alanda iç içe. daha yeni okuldan bir arkadaşımı kaybettim o yolda. illaki bilecğie girip oradan ankaraya geçeceksen sakaryadan bilecik istikametine gir. bilecikten geri sakarya oradan ankara şeklinde geç.
bu arada adanadayım urfaya ya yarın ya sonraki gün geçicem.
haritadan hiç bişi anlamadım olm o ne..
Yunus'um orda galiba yeni yol varmış artık, heralde sen eskisinden bahsediyosun ?
---------- Post added at 20:06 ---------- Previous post was at 20:05 ----------
neyini anlamadın lan işte 3 ihtimalli bi yol
Hadi ya Bakalım o yolda o zaman ekstra dikkatli sürücem. Zaten pazar sabahı ordan geçiyo olcam, inşallah çok yoğun olmaz.
---------- Post added at 20:42 ---------- Previous post was at 20:38 ----------
Yunuscm bir arkadaş bölünmüş yol yapıldı çok güzel yeni bitti diyo ama sen biraz daha eski halinden mi bahsediyosun acaba? Ya da o mu eski halinden bahsediyo