fnasif
Kayıtlı Üye
Seatın orjinal kablosu mu ben hiç kablo görmedim o kadar servis gezdim yok. başka kablolar da cihazı şarz etmiyor ve cihazı tanımıyor. Ben cam tutacağının tutucu kısmını küllüğün kapağına yapıştırdım, aux girişine de telefonu bağladım. çakmaklıktan da şarz ediyorum. tek sıkıntı direksiyon kumandaları çalışmıyor, telefon üzerinden çalışıyor. Telefon gelince eğer radyo dinliyorsam önce aux moda alıyorum sonra telefondan görüşme yapıyorum. Epeyce de alıştım bu işe, pek sıkıntılı değil ama ortalıkda dünya kablo olması pekde hoş bir görüntü oluşturmuyor.
Ama yarın bir deneyecem, üstten bağladığım aux kablosu ile alttan bağladığım usb kablosunu çakmaklığa değil de usb girişine bağlayınca neler olacak çok merak ettim direksiyon kumandası da çılışırsa Allah beee diycem o zaman. inşallah olur.
Ama yarın bir deneyecem, üstten bağladığım aux kablosu ile alttan bağladığım usb kablosunu çakmaklığa değil de usb girişine bağlayınca neler olacak çok merak ettim direksiyon kumandası da çılışırsa Allah beee diycem o zaman. inşallah olur.