Pascal
Kayıtlı Üye
ozanda 3G var multitasking desteklemiyor 3g ler.. Ancak jb yapınca kullanılabilir
multitasking ne serbayım? kafam iyice karıştı
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
ozanda 3G var multitasking desteklemiyor 3g ler.. Ancak jb yapınca kullanılabilir
multitasking ne serbayım? kafam iyice karıştı
bende kaşındım sabah sabah 4ledim herhangi bir sorunum yok iyi olmuş da diyebilirim.
menüdeyken dediğin? direk ikonların olduğu ekranda 2 kere oratadaki yuvarlağa basınca hızlı arama menüsü çıkıyor
detaylı anlatabilirmisin sana zahmet?
4.0.1 de hiç bir değişme yok telefon sadece format yediği için rahatlamıştır. zaten upgrade etmeden once açıklamayı okuduysan sadece şebeke problemlerini düzeltmek için çıkarılmıştır yazıyor. ben yüklemedim bu yüzdengeçen gün 4.0.1 i yükledim
cihaz biraz olsun rahatladı, bence 4.0 dan çok daha iyi, tavsiye ederim
4.0.1 de hiç bir değişme yok telefon sadece format yediği için rahatlamıştır. zaten upgrade etmeden once açıklamayı okuduysan sadece şebeke problemlerini düzeltmek için çıkarılmıştır yazıyor. ben yüklemedim bu yüzden