Saat 10:30 Günceli...
Pasaport kayıtlı olanın rengi nedir aliosman bey birde, sanal pazar üzerinden satın almamız mümkünmü?
Selçuk kardeşim hangi rengi istersen onu kayıt yaptırırım.Senden haber bekledim benş Ersoy abi ile görüştükten sonra dönmedin bana?
Sanal pazara ilan açarım o kolay iş...
simfree de isteidiğin şekilde kullanabilirsin abiMirim çok uygun değildim hemen dönemedim, Ama daha evvelde söylemiştim kayıt yaptırırsan almaya hazırım diye ne dediysek o.. Eğer Beyaz Olanı kayıt yaptırabilirsen alayım ama herhangi bir gevey yahut clonlama mevzu olmuyor değilmi yani aldığım gibi istediğim sim kartla istediğim hattı ve interneti kullanabiliyorum değilmi?
Mirim çok uygun değildim hemen dönemedim, Ama daha evvelde söylemiştim kayıt yaptırırsan almaya hazırım diye ne dediysek o.. Eğer Beyaz Olanı kayıt yaptırabilirsen alayım ama herhangi bir gevey yahut clonlama mevzu olmuyor değilmi yani aldığım gibi istediğim sim kartla istediğim hattı ve interneti kullanabiliyorum değilmi?
Mirim çok uygun değildim hemen dönemedim, Ama daha evvelde söylemiştim kayıt yaptırırsan almaya hazırım diye ne dediysek o.. Eğer Beyaz Olanı kayıt yaptırabilirsen alayım ama herhangi bir gevey yahut clonlama mevzu olmuyor değilmi yani aldığım gibi istediğim sim kartla istediğim hattı ve interneti kullanabiliyorum değilmi?