BOF904_Can
Kayıtlı Üye
Kafandada fiyat bulunsun burda ben iyi bir işçilikle 150 tl ye yaptırmıstım babamın aracına 1 senedir duruyor hala ilk günki gibi
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Arkadaşım bir yer söyledi hep oraya gidiyormuş oda 150 tl demişti sizin yer neredeydi acabaKafandada fiyat bulunsun burda ben iyi bir işçilikle 150 tl ye yaptırmıstım babamın aracına 1 senedir duruyor hala ilk günki gibi
Araç neydi acabaArkadaşım bir yer söyledi hep oraya gidiyormuş oda 150 tl demişti sizin yer neredeydi acaba
Ahaha malesef uzakWelcome To Angara
Teşekkür ederim cevaplarınız için umarım iyi olur benim arabada da sıkıntısız kullanırızEvet malasef birgün yolunuz düşerse beklerim
Aslında öyle değil anfi şase yapmıyorsa sıkıntı olmuyor çakmaklıklı yapılan ip leon yapıyor o parazit i ama normalde tavan lambası yada kapı swıtch ınden yapmıyorSes sistemi olan arabalarda parazit yapıyor ama ses sistemin yoksa sorun olmaz bence yaptırma zamanla bozuluyor en ğahalısı 6 ay gidiyor