Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
şekerim bu HSE ne oluyor range de? geçende otobanda kalıbıma bakmadan kapıştım ama 200de tıkandı range ve ben hayatımda ilk defa cordobada 210 u gördüm ama roll de fena tokatladı beni
Yiğit zaten tamı tamına 2 milyon yakar demedim bende ama emin ol 2tl ye yakın yakıyor bu araçlar aynı şekilde Escalade ler de öyle, rakamlar sana fazla geliyor olabilir ama bu böyle He sen sıkarsın kendini 800de yakar o ayrı mevzu, ben kasmadan basa basa ve şehir içi kullanımdan bahsediyorum. Ki zaten 45i de millet dağa bayıra vurmak için almıyor zaten..
Sport'ta kullanılan en düşük motor 2.7 V6 bildiğim kadarıyla ve o motor o kasayı kaldıramıyo onlar tırt resmen..Sport olmayanda o motor yok bile zaten..onlarda en düşük 3L..Sport'tan da kaldırdılar bildiğim kadarıyla 2.7L'yi çünkü dediğin gibi onlar 200'e yaklaşırken tıkanmaya başlıyo abi..
evet 2.7 yi kaldırdılar yeni makyajlı sportlarda klasik rangedeki 3.0 dizel motorla geliyor. 3.0 arkadaşımda vardı o bile eli gibi mazot yakıyor performanslı kullanımda, ama hızlanması ve son hızı fena değildi, öyle 200de tıkanması falan yoktu. Bizde discovery vardı v8 o araç harika gidiyordu ama oda benzin canavarıydı.