fat32 olarak formatlamanız lazım, ben 8gb bellek ile denemiştim sorunsuz çalıştı ama sonra 8'lik hafıza kartı takıp usb'ye de navigasyonumu bağladım, sürekli şarjda oluyor bu sayede, bir de torpidodan bile uydu bağlantısı kurabildiği için bağlantı kurmasını beklemeden direkt yola çıkabiliyorum
otomatik far yüksekliği xenonlu araçlarda zorunluydu, görülen o ki ledlerde de zorunlu ya da seat risk almak istememiş ve eklemiş
AFS farklı bir olay, ledlilerde AFS yok ve bütün xenonlularda da yoktur zaten, led çok geniş bir alanı aydınlattığı için gerek olduğunu da düşünmüyorum, yani aracın aydınlatmasından hiç şikayet edecek durumum olmadı ama yoğun kar/yağmurda nasıl olur bilemiyorum sonuçta araç çıktığından beri İstanbul'da ciddi bir yağış yaşanmadı, ama aynı teknolojiyi Audi'nin üst segment araçlarında kullandığını düşünürsek sorun çıkaracağını hiç sanmıyorum
Ha AFS'ye gerek yok ama niye viraj içini aydınlatan sisler kapalı onu gerçekten merak ediyorum, muhtemelen renk bütünlüğünü bozuyor falan diye kaldırmışlardır ama gene de bir opsiyon olarak eklenebilirmiş kanımca