ŞoVaLyE
Kayıtlı Üye
Kadın milletimi değilmi ha ilki ha ortalardaki ha sonu hiçbirisinin birbirinden farkı yok.
Tecrübe diye ben buna derim işte
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Kadın milletimi değilmi ha ilki ha ortalardaki ha sonu hiçbirisinin birbirinden farkı yok.
yiğit şöyle söyleyim fiziki olarak olmasada manevi olarak evlilik gibi bir şey
güzel diye bundan mı bahsediyodun Yunus'um yapma ya..
hep başıma gelir ve en nefret ettiğim olaydır..çevremde de bu yüzden ayrılan çok oldu..bu olay sana keyif mi veriyo. ??
bakış açısı farkı. yüzlerce kızla görüşmektense tek olr en özeli olur. yani arka arkaya sıkılıp yenisine geçmek gibi alışkanlıklarım yok. ne bilim biz babadan böyle gördük
QUOTE]
Yok be Yiğitim vır vır, dır dır neymişde kimyaları farklıymış.Nasıl bir kimyaysa. Belli bir yaştan sonrada hiç çekilmiyor biliyormusun.
Yiğitcim nasıl birşeye aniden başladıysan ve bunların bazı nedenlerle son bulması gerekiyorsa bir anda silmen gerekiyor bende onu yaptım... =)
3,5 senemi vermisim unutulur mu?