06 levent 534
Kayıtlı Üye
ben ilk değil her organizasyon aynı heyanı yaşıyorum
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Ben foruma üye olduktan sonra kahvaltı organizasyonuna gelmiştim lakin forumda yeni olduğumda kimse ile en ufak tanışıklığım yoktu forumda dahi!Dolaylı olarakta organizasyonda bariz bi şekilde soğuk kaldım ki bu benim çok olmasada sıkılmama neden oldu.Tekrarında bu kadar kötü olmaz galiba sanırsam
xx
Ben foruma üye olduktan sonra kahvaltı organizasyonuna gelmiştim lakin forumda yeni olduğumda kimse ile en ufak tanışıklığım yoktu forumda dahi!Dolaylı olarakta organizasyonda bariz bi şekilde soğuk kaldım ki bu benim çok olmasada sıkılmama neden oldu.Tekrarında bu kadar kötü olmaz galiba sanırsam
xx
seninki şans olmuş abi
ilk fırsatta bu kotu olayı silmek umuduyla
İlk organizasyonda kıvanç'a çok yakın ol hiç soğukluk çekmezsin adaşım gayet samimi bir kardeşimizdir...
Geçen seneki kahvaltı organizasyonuydu. Migros otoparkında bekliyorum. Tiguanla gelmiştim kimse beni sallamamıştı tabii Ozanım pascal'ım ile açılısı yaptık. Konvoyda itildik kakıldım bu kim, bizim konvoyda ne işi var diye bakan çok olmuştu Çok keyifli bir gündü. Diğer forumlarda buluşmalara hiç katılmamıştım burası bir başka key: