007
Kayıtlı Üye
Mösyö, egzost zevkimi bir onceki aracimda aldigim icin buna pek niyetlenmedim dedigin gibi iyi guzel ama cok ses yapiyor. İlk basta cok zevkli ama sonra gercekten o ugultu rahatsiz ediyor. Araclarimiz ayni ama seninkinin beygir gucu daha yuksek olabilir cunku barboros biraz daha saldirgan yazilim yapiyor. Benim superchips daha soft. Tuketim degerleri sabah saatinde aynen bos yolda ayni 110-120 km/s hizlarda 5.0 hatta uygun viteste olunca 4.3'leri bile goruyorum ve dedigin gibi yogun trafikte de maksimum dur kalklarda 9.5'leri gordugum olmustur. Ama net hesap olarak son zamanlarda full depo ile 630 km'de isik yakiyor arac, ilkbaharda 700'leri buluyordu. Gunduzleri hep sicaksa klima aciyorum tabi onun da negatif etkisi var. Bir depoda full klima aciksa 100 km'ye yakin daha az gidiyor arac.Kaan sanırım makine olarak modlar yanı, bende de yazılım ve filtre harici hiç bir şey yok. Geçen gider egsoza gittim bana sessiz performans egsoz yap dedim, lifte aldığı aracı geri indirdi öyle bişey icad olmadı diyerekten arka kazanı iptal etsek ses olur 2hpden fazla alamazsın gibi hesaplara girince ben egsozdan tamamen vazgeçtim.
Sende tüketim ne durumda? bu sabah sakin sakin geldim Adatepeden Yenibosnaya trafik de yoktu, 5,3lt ortalama çıktı en fazla 110km/H oldu hızım. Dün akşam aynı yolu dur kalk ile 9lt ortalama ile gitmiştim.