Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
o yolda pusuya yatacak binlerce yer var. görmemen normal. ancak yol kenarındaki tabelaları görmen gerekirdi. işte hiç görmedim yemem demekle olmuyor eninde sonunda çıkıyor karşına. en doğrusu sınırı hiç aşmamak.
---------- Post added at 02:41 ---------- Previous post was at 02:40 ----------
hakan basit bir örnek. ankaraya giderken bir keresinde 230 km yolda 11 ayrı noktada radar saydığım oldu. ortalama 20 km de bir nerdeyse genelde sene sonlarında yada tatil başlangıç bitişlerinde sapıtıyorlar.
Allah yardımcınız olsun o zaman İyiki istanbulda bu tarz bi uygulama yok.
tam olarak neredeydi musaözünü geçmişmiydin? yanlış hatırlamıyorsam musaözüsapağından sonrası meskun mahal o yolda.
yok ya daha oralara gelmemiştim bile yol üzerinde petrol var opetmi tam hatırlamıyorum orayı 10-15km geçtikten sonra durdurdular
Allah yardımcınız olsun o zaman İyiki istanbulda bu tarz bi uygulama yok.
bizde istanbul da otobanda 200 falan işte polislere makas atıyoruz :d
Benim bildiğim cezan hıza göre katlanarak artıyor.300 le neye göre aynı vereceksin cezayı yiğit kardeşim Ve bence sen 300 le radara gir sana sadece radar cezası yazıp bırakmazlargeçmiş olsun..
bi gün kısmet olursa 300+ hızla giricem radara yine aynı parayı vericem..fantezi oldu resmen benim için zaten aynı parayı veriyosun..