Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

İLK ARACIMI ALDIM LEON

Aracımı yeni aldım, çok araştırmadan tavsiye üzerine 2017 1.6 TDİ style makyajlı paketini aldım. Cevabını bulamadığım bi kaç sorum olacak.
1-Leon 5F ne demek
2-Mk3/5F ne demek
3-Yağmurlu havalarda geri görüş kamerası çok bulanık oluyor, çözümü var mı? varsa nedir?
4-Usb bağlıyarak video izleyebilir miyim? Eğer herhangi bi yazılım yöntemi varsa, bunu yaptırdığım zaman garanti dışına çıkar mı?
Teşekkür ederim..

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Hayırlı olsun güzel keyifli günlerde kullan

Full Link ile video izleme yok telefon sony değilse tabi yoksa video izlemen zor

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sony dışında full link ile video izleniyor. ünite değiştirip full link olmadanda video izleniyor. resimdekifull link olmadan mib2 cihazla
Lbo9Zb.jpg

sony dışında full link ile video izleniyor. ünite değiştirip full link olmadanda video izleniyor. resimdekifull link olmadan mib2 cihazla
Ekli dosyayı görüntüle 16382
Stabil olarak çalışan bir uygulama yok ama ngxplay i ben denettim olmadi yada yapamadık ama benim görüşüm en stabil ve sağlam olanı sony telefondur

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@lokmanoztrk92 Telefonum Lg G3..FullLink açık youtube vs video izlenebiliyor. Sadece Android Auto yüklü telefonumda , başka extra hiç bir yan program yüklü değil. Haraket halinde de izlenebiliyor film,klip vs. Ona da fazladan para vermene gerek yok.Bilgin olsun..

Aracımı yeni aldım, çok araştırmadan tavsiye üzerine 2017 1.6 TDİ style makyajlı paketini aldım. Cevabını bulamadığım bi kaç sorum olacak.
1-Leon 5F ne demek
2-Mk3/5F ne demek
3-Yağmurlu havalarda geri görüş kamerası çok bulanık oluyor, çözümü var mı? varsa nedir?
4-Usb bağlıyarak video izleyebilir miyim? Eğer herhangi bi yazılım yöntemi varsa, bunu yaptırdığım zaman garanti dışına çıkar mı?
Teşekkür ederim..

Hayırlı olsun aracınız.
Maşallah
SEAT LEON ANAHTAR KILIFI İÇİN (ORJİNAL) Bayi
Cupra Leon FR
1 adet 55 TL
2 ader 100 tl IMG_20180115_221702_920.jpg
Sipariş için benimle itibata geçin

bendede apple car var turkcelltv yi ekrana yansıtamıyorum veya youtubeyi açamıyorum çok kısıtlı bi çare bulamadım

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bende yeni 2017 fr aldım. 8” ekranda video oynatılabiliyor mu? Oynatılıyorsa nasıl yardımcı olur musunuz.

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt