Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

İLK ARACIMI ALDIM LEON

lokmanoztrk92

Kayıtlı Üye
Aracımı yeni aldım, çok araştırmadan tavsiye üzerine 2017 1.6 TDİ style makyajlı paketini aldım. Cevabını bulamadığım bi kaç sorum olacak.
1-Leon 5F ne demek
2-Mk3/5F ne demek
3-Yağmurlu havalarda geri görüş kamerası çok bulanık oluyor, çözümü var mı? varsa nedir?
4-Usb bağlıyarak video izleyebilir miyim? Eğer herhangi bi yazılım yöntemi varsa, bunu yaptırdığım zaman garanti dışına çıkar mı?
Teşekkür ederim..

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Aracımı yeni aldım, çok araştırmadan tavsiye üzerine 2017 1.6 TDİ style makyajlı paketini aldım. Cevabını bulamadığım bi kaç sorum olacak.
1-Leon 5F ne demek
2-Mk3/5F ne demek
3-Yağmurlu havalarda geri görüş kamerası çok bulanık oluyor, çözümü var mı? varsa nedir?
4-Usb bağlıyarak video izleyebilir miyim? Eğer herhangi bi yazılım yöntemi varsa, bunu yaptırdığım zaman garanti dışına çıkar mı?
Teşekkür ederim..

MK3 genelde bizim kullandığımız terim. 5F' de Fabrikasyon kodlaması olduğunu biliyorum. Yağmurlu havalarda geri görüş kamerası için yapabileceğiniz çok birşey yok. Logo içi gizli kamera var. Onlardan alabilir ya da yapabilirseniz yağmurdan etkilenmeyecektir. Büyük ekranlarda USB' den video izlenebiliyor. Ancak seyir halinde izleyebilmeniz için VAGCOM ile kodlama yapılması gerekiyor.

MK3 genelde bizim kullandığımız terim. 5F' de Fabrikasyon kodlaması olduğunu biliyorum. Yağmurlu havalarda geri görüş kamerası için yapabileceğiniz çok birşey yok. Logo içi gizli kamera var. Onlardan alabilir ya da yapabilirseniz yağmurdan etkilenmeyecektir. Büyük ekranlarda USB' den video izlenebiliyor. Ancak seyir halinde izleyebilmeniz için VAGCOM ile kodlama yapılması gerekiyor.
İlginize teşekkürler .
MK3 ve fabrikasyon kodloması olan 5F terimleri neyi ifade etmekte?
Şimdi park halinde video açmayı denedim sadece ses geldi, görüntü yok

İlginize teşekkürler .
MK3 ve fabrikasyon kodloması olan 5F terimleri neyi ifade etmekte?
Şimdi park halinde video açmayı denedim sadece ses geldi, görüntü yok

Görüntü yoksa kamerada bir problem olabilir. Bir kontrol ettirin. 2013 öncesi modeller bir önceki kasa numarası yani MK2' dir. 2013 ve sonrası MK3 yeni kasa olarak tanımlanıyor. 5F' de zannedersem Leon modelinin genel kodlaması olması lazım

1-Leon 5F ne demek
2-Mk3/5F ne demek
Teşekkür ederim..

Hayırlı olsun aracın sorularına şöyle cevap vereyim
1-5F fabrika model kodlaması
2- mk3 kullanıcı ve seri olması halk dili gibi tabir edebilirsin
3- geri görüş kamerası arka kısımdan gelen yağmurdan kaynaklanıyor çözümü yok silmekten başka
4-usb yada farklı birseyden video izleyemezsiniz fakat orjinal navigasyonu olan araç multimedya varsa kodlama ve usb değişimi ile oluyor
Full Link açtırıp telefonu da sony xperia olursa tam anlamıyla kullanışlı oluyor

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

seatda sadece full link ile video izleyebilirsin. full link dışında video izleyebilmek için mib2 dedikleri üniteyi alman gerek. mib2 özellikleri navigasyon, full link ve hareket halinde video izleme açık, usb-sd karttan video izleniyor. ayrıca dahili hafızası var videoları dahili hafızasına atıp video izleyebiliyorsun

seatda sadece full link ile video izleyebilirsin. full link dışında video izleyebilmek için mib2 dedikleri üniteyi alman gerek. mib2 özellikleri navigasyon, full link ve hareket halinde video izleme açık, usb-sd karttan video izleniyor. ayrıca dahili hafızası var videoları dahili hafızasına atıp video izleyebiliyorsun
Çok Teşekkürler tatmin edici cevaplarıınız için. Mib2 yi bi araştırayım ozaman :)

Full Link ile video izleme yok telefon sony değilse tabi yoksa video izlemen zor

Sony olursa fullink ile video izlenebiliyor mu?
Yeni duydum bunu !
Öyleyse hemen bi sony telefon alalım

Hareket etmezsen (vagcom) ile açılır ise hareket halinde de izlenir
Sony de tam anlamıyla mirrorlink bulunuyor buda telefonun ekranı komple geliyor her uygulama ve video yada farklı uygulamalar telefonu araç ekranından kullanıyorsun

Geri
Üst Alt