Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ilanıma gelen ılgınc teklıf !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ınsallah tokatlının arabasına carpmayız !'!! olümmmm getti araba bızım orda bu sımdı hıc pahasına gıder para ver derler :)(sozum meclısten dısarı)

ford tdci titanium 2008, 35.000TL ye? şaka gibi, son aylarda piyasa uçtu gitti, bence 37.000TL den aşağı verilmez?

30.000 teklif etmesi normal..pazarlık başlatma amaçlı yapılan,sıradan bir teklif..ama, "buralarda değişeni olan araç bitiktir" ya da "sen zaten 40 a almışsındır" lafları gereksiz olmuş.."biz de buralarda böyle gereksiz konuşmuyoruz" diye cevaplanabilir..

aynen bu cevap ona yeter :)

adam efendı dılle pazarlık ortamı yaratmaya calısmıs arada ukalalık yapmıs tokatın arabalara verdıgı degerı flan anlatmıs :) Yalnız arkadasım "bız degerını ıyı bılırız yamyam degılız verırsen duacın oluruz vermezsende su paraya canın sagolsun dıyerek almıstı b arabasını :)

Orjınal bir alıcıya denk gelmişsin ;)) lehçeyi klavyeye yansıtmış o işin karikatürlük kısmı
yalnız fazlasıyla boş beleş sallamış 35000 liralık arabada kafadan 5000 lira kırıyor
iyiki mesaj atmış ya arasaydı onuda düşünmek lazım :D

Günde 100 mesaj sallasa, hem bedava, hem de ya 1 tanesini tutturursa :D

komik adam :D

Şaka gbi :D ilana mesaj atarken ne içmiş cidden soralım :D

Bence bukadar abartmaya gerek yok ben adamın sadece verdiği rakama bakarım zaten onun amacı bence araç sahibi biraz iner ben biraz çıkarım zihniyeti olmuş belkide arada buluşuruz düşüncesi var tabi araç sahibi şunuda yazabilir bu rakam son fiyat mesela 35.000tl son fiyattır KESİNLİKLE pazarlık teklif etmeyin diyede yazabilirdi...

Ve adam tokatlı araç sahibini yokluyor olabilir...

bu ilana böyle cevap yazmak icin illahi birşeyler içmesimi gerekiyor. adam yazdıklarından belli abartılı olarakta pazarlık ortamı acmaya calışıyor.

Gayet açık teklifte bulunmuş yazan şahış..1-2 kelime dışında yazdıklarında pek saçma bişey görmüyorum..Açık açık anlatmış derdini...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt