skymz
Kayıtlı Üye
10 gündür neler çekiyorum bir bilseniz her allahın günü sanayiye gidiyorum ustaların başına kontrole,parçaları temin etmek tam bir dert yolladıkları olmuyor geri yolluyorum yenisi geliyor falan filan,bir de işin maddi yönü var arabayı satsan 5 bin tl etmez belki ama yaptığım masraf inanın 3 bin tl yi geçmiştir,kayışlarından bilyelerine bujılarinden baskı balatasına ,yağından rot başlarına bir de motor yenilemesi çıktı başıma lpg yi de söktüm vay halime,araba hele birgün çıkarsa sanayi ortamından muayenesini yaptıracağım,oradan tekrar sanayiye koltuk döşemelerini yeniletip bir de camları filimleteceğim sonrada bir boyanması kalacak o da param olunca
Bu kadar bu arabayla uğraşılırmı diyenler vardır elbet,inanaın ki ibiza 1.5 glx benim için çok değerlidir ilk aracımdı bu şimdi nostaljı yapıyorum,şuna emin olun ki dünyadaki en temiz 1993 seat ibiza 1.5 glx bizde olacak...Onu leondan daha çok seviyorum desem inanır mısınız???
Bu kadar bu arabayla uğraşılırmı diyenler vardır elbet,inanaın ki ibiza 1.5 glx benim için çok değerlidir ilk aracımdı bu şimdi nostaljı yapıyorum,şuna emin olun ki dünyadaki en temiz 1993 seat ibiza 1.5 glx bizde olacak...Onu leondan daha çok seviyorum desem inanır mısınız???