Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Orta tavan aydınlatması için Photon kesin çözüm müdür?
Çünkü iç dikiz aynası önünde olan aydınlatma çalışıyor ama tavan orta aydınlatma sarı kaldı.
Ayrıca bagaja ben de istiyorum. Sorunsuz çalışıyorsa ben de alırım.
Ampulün modeli aklında mıdır acaba?
İnş reklama girmiyordur bu paylastigim sayfa
SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Benim arac led paket. Parklarda led. O sebeple o konuda net bilgim yok ama degistirilebilir.İki kutu yazınca hmm. O zaman bagaj için tek kutu işimi görür. Bir de resimden hoşuma gitti hocam çok yardımcı oldun. arka park lambasını söküp led lamba takabilir miyim? Birine mi yaptırmam lazım?
SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam sanırım aynı araca sahibiz. Akşam bir bagajın resmini çekip iletebilir misin merak ettim. Bende Blackadder in dediği photon T10 dipsizden alır takarım diyorum. Geri vites lambası da baya yetersiz gerçekten.
Benim arac led paket. Parklarda led. O sebeple o konuda net bilgim yok ama degistirilebilir.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yukarıda arka park lambası demiştiniz. Ona istinaden yazdım. Geri vites i de led ile değiştirebilirsiniz. Bildiginiz projektör oluyor. Tavsiye ederim.Benim aracım da led paket. Ama geri vites lambası yetersiz gibi. Neyse ben bagajı alayım dediğiniz o phaton 7020 t10'u.
Tamam hava karardığında çekerim resimlerini
Seat Leon CR-Style 1.6TDİ Manuel 2011 White Edition