Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Ibiza'mın son hali..

Maaşallah araban çok güzel durmuş, sana tavsiyem o janttaki kırmızılığı beyaza boyat bak ondan sonra gör havasını özellikle hareket halindeyken süper duruyor! ;)

çok sağolun :)

kırmızılık güzeldir, farklıdır :)

Xenon??

hayırlı olsun!!süper olmuş...
ben de xenon taktırmayı düşünüyorum..farlara ve sis farına ne kadar verdin??bi de piyasa nasıl xenonda??

çok sağol :)

kaliteliler bayaa para ediyo markasına göre.. benim tercihim çin modelleriydi, piyasada birçok marka bulabilirsin ama hepsi aynı ürün, fiyatlarıda takımı 100 ile 150 arasında değişiyo..

46a41e890b97e077044ae6b91cb4246f.jpg

Çok güzel maşallah ertuğ kardeşim on numara olmuş ben sadace şu siyah jantlara alışamadım gitti jant kısmı hariç aracın mükemmel kazasız cazasız sürüşler kardeşim..

çok sağol çok teşekkür :) tabi zevk meselesi.. siyah jantlar moda bayadır, hatta kenarları kırmızı/krom olanlar çatır çutur gidiyo bu aralar :)

görkem hocam; ön karlığı yaptırırken bu resimdeki karlıktan esinlenerek yaptırdım , arası boş değil sadece :) kapıları kaldırmakda 1500 tl falan ilerde artık :)

çok güzel olmuş tebrikler:)

güle güle kullan...

tavsiye olarak ön tamponda siyah boyatma gibi ayar çekilebilir.

çok sağol :) yukardaki je design resmi gibiyse çok güzel olur ama bi okadarda abartıya kaçar :)

Geri
Üst Alt