evet ibiza olursa benzinli ve güçlü bir araç olacak...Donanım olarak ibizadan dolu denmiş puntoya esp ve airbagden fazla neyi var puntonun?
İki aracında çarpışma testini izlemek lazım kapı seslerinden bile ibizanın daha kaliteli olduğu belli oluyor.
İbizanın süspansiyonları sert ama yol tutuşuda bir o kadar iyidir.Frenlerden şikayetçi herkes ben gayet memnunum 4 teker kitliyo duruyor hemen 🙂
Puntonun tek alacağım modeli tek kapı 90lık cam tavan olur.
20,000TL'ye bu arada benzinli signo mu arıyorsunuz ?🙄
puntoyla bi kapışıp denemek lazım...😀burda da puntolarda ki sorunlar var
Forumdaki Sorun Konularını Topladım 🙂 En Fazla Sorunu Olan Üye Kim ? - Fiat Punto | Grande Punto | Punto Evo | Bravo | Fiat Türkiye Forumu
ibiza da ise herkes biliyor
sert süspansiyon
çok sıkıştırmada yağ eksiltmesi
göğüsten gelen gıcırtılar
puntoları geçerken haldığın haz tarif edilemez 😀
Donanım olarak ibizadan dolu denmiş puntoya esp ve airbagden fazla neyi var puntonun?
İki aracında çarpışma testini izlemek lazım kapı seslerinden bile ibizanın daha kaliteli olduğu belli oluyor.
İbizanın süspansiyonları sert ama yol tutuşuda bir o kadar iyidir.Frenlerden şikayetçi herkes ben gayet memnunum 4 teker kitliyo duruyor hemen 🙂
Puntonun tek alacağım modeli tek kapı 90lık cam tavan olur.
20,000TL'ye bu arada benzinli signo mu arıyorsunuz ?🙄
burda da puntolarda ki sorunlar var
Forumdaki Sorun Konularını Topladım 🙂 En Fazla Sorunu Olan Üye Kim ? - Fiat Punto | Grande Punto | Punto Evo | Bravo | Fiat Türkiye Forumu
ibiza da ise herkes biliyor
sert süspansiyon
çok sıkıştırmada yağ eksiltmesi
göğüsten gelen gıcırtılar
puntoları geçerken haldığın haz tarif edilemez 😀