Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Logoyu çıkmacılarda yada serviste bulabilirsin o parça ayrı bir parça tek başına satılması gerekiyor.
Logoyu tutturması basit boş bir günde olmadı yaparız
(Senin logo nerede,panjur yapılırken vermedilermi sana?)
engin hayirli olsun tamponun ve izgaralarin..
senden tek bir sey isteyecegim. bende one logo koymak istiyorum da nereden buluruz o logoyu ve nasil monte ederiz?
benım bagaj kapagından cıkma bır logo var uyarsa vereyım sana
bıldıgın toledonun bagaj kapagındakı logo orjınal logovalla olur abi cok buyuk degil di mi?
acayip isime gelir
Çok teşekkür ederim abihayırlı olsun aracının maşallahı var
benim orjinal panjur evde duruyor engin; onu bozma gibi bir niyetim yok
o zaman ben bi logo buluyim de ayarlayip halledelim bu isi.
bıldıgın toledonun bagaj kapagındakı logo orjınal logo
tamam mehmet abi; hatirladigim kadariyla cok buyuk degildi o logo. eger kullanacagin bir yer yoksa aldim onu
abi ufaklik kizmasin sonra banabenım ufaklık oynuyordu sıkıldı artık benımde kullanacagım bır yer yok senındır kardesım
kiskan tabi.. kiskan ki sende yapengın abım aracın cok guzel oldu bugn canlı canlıda gordum arka tamponu kıskandım acıkcası rıza senın ıcnde gecerlı