rudiboyaciyan
Kayıtlı Üye
Çok Hoş durmuş Abi Usta Abimiz Zaten ustalığını konuşturmuş Ben de düşünüyorum fakat garantisi gidiyor diye biliyorum doğru mu acaba ?
Öncelikle teşekkürler. Garanti konusuna gelince mantıksal çerçevede düşündüğümüzde teybi söküp dışarıdan bir teyp taktığım için teyp bölümünü garantiden çıkarabilirler. Fakat oluşan bir motor arızası için bunu sebep olarak gösterebileceklerini ya da bu yüzden aracın tüm garantisini iptal edeceklerini sanmıyorum.
Şöyle de bir örnek vereyim, aracımda teyp haricinde bir çok ekstra şey daha var bundan yaklaşık 2 ay önce sol aynam arıza yapmıştı açılıp kapanırken ayna ayarı bozuluyordu ve tekliyordu. Ben de Erya'ya gittim sağolsunlar hemen garantiyi işleme sokup ertesi gün yeni aynayı aracıma taktılar. Bunu yaparken de yok sen xenon takmışsın parkları led yapmışsın gibi bir söylemde de bulunmadılar, buradan anladığım kadarıyla servisler de kötü niyetle yaklaşmıyorlar olaya.
Ekstra olarak teyp Volkswagen grubu araçlara birebir uyumlu olduğu için sadece eski teybin soketi sökülüp yeni teybe takıldı, olur da X servisinde teyple ilgili sıkıntı yaratırlarsa hemen eski teybi geri takıp Y servisine uğrar işimi hallederim.