Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

İbizadan leona geçiş

Hayırlısı olsun inşallah kardeşim. İbizadan sonra leon bi başka tat verir şimdi :) Apollo mavi çok güzel bir renk yalnız dikkat et ufak tefek çiziklerde rötuş yaptırırsan olduğu gibi sırıtır gerçi yaptırmasanda ben burdayım der zaten. Tavsiyem, eğer park için eviyin yakınında sağlam bir yerin yok ve çoğumuz gibi yol kenarına park edeceksen o renge çok canın sıkılır, dikkat et. Tam garajda muhafaza edilecek bir renk yani :)

Etvallah sağolun kapalı garajımız var sıkıntı yok şimdilik

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba herkese. İbizamı satılığa çıkardım be yarın birisi baktıracak anlaşabilirsek satacağım inşallah ve leon fr almayı planlarken dizele yöneldik. 1.6 tdi dsg advenced + sunroof ve muhtemelen apollo mavi olacak. 2016 model 8 -9 binde hatasız 79bin liraya alacağım inşallah dod'tan. Bayide sıfırı 94bin ama 89a kadar düşüyolar. Ama arada yine de 10bin var o yüzden bu şekilde yapmaya karar verdik. Sizce apollo renk ve bu kadar dolu araç satmak istediğimde beni üzer mi? Verdiğimiz paraları alabilir miyiz satarken?

Dizel Leon DSG ile teste çıkmıştım. Aracın torku çok iyiydi. Ayağımı frenden çektiğim an gaz vermiş gibi atılıyordu. Dizel cephesinden sorun yaşayacağınızı sanmam. Ancak şanzımanı bir iki kez mutlaka kontrol ettirin. Gerçi 2016' dan sonraki DSG' lerde çok sıkıntı yok. Ancak yine de alırken baktırın. Sonradan içiniz rahat etsin. Şimdiden hayırlı olsun :)

Dizel Leon DSG ile teste çıkmıştım. Aracın torku çok iyiydi. Ayağımı frenden çektiğim an gaz vermiş gibi atılıyordu. Dizel cephesinden sorun yaşayacağınızı sanmam. Ancak şanzımanı bir iki kez mutlaka kontrol ettirin. Gerçi 2016' dan sonraki DSG' lerde çok sıkıntı yok. Ancak yine de alırken baktırın. Sonradan içiniz rahat etsin. Şimdiden hayırlı olsun :)

Tavsiyeniz için teşekkür ederim bacanağım doğuşta çalışıyor zaten o ilgilenecek aracın durumuna bakacaklar ama sıkıntı yok diye biliyoruz inşallah olmaz da.

• Beğen
Reaksiyonlar: LKTN
şimdiden her tarafa hayırlı olsun.
renk açısından seni üzecek tek şey tozlar...

Hayırlısı olsun kardeşim çok sevindim kaçırma bu fırsatı en iyisi tereddüt etme hiç satarkende sıkıntı çıkmaz renk güzel artık farklılık istiyor herkes değişik renklerde araç arıyor artık

Şimdiden hayırlısı olur inşallah..

galericiler için bu tarz renkler sıkıntı oluyor. Binici adam renge çok takılmaz. mesela ben:) yeşilinden mavisine her rengi kullandım

Geri
Üst Alt