Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
2 de 100 goren araba serımıdır sence ? Uzun sanzıman oranları arabayı serılestırmez aksıne kotulestırır.Zaten standart 100 bg ibiza 2de 100 görür 5 yıl kullandım, ışıklarda kalkışta BMW 3.20 yol vermek zorunda kalmıştı taki ben 3e atana kadar 1 ve 2 ibizada çok seri ve güçlüdür...
2 de 100 goren araba serımıdır sence ? Uzun sanzıman oranları arabayı serılestırmez aksıne kotulestırır.
1 ve 2 ibizada çok seri ve güçlüdür...
2 sı 100 de bıten b araba ıcın serı ve cok guclu denılebılır mı ben buna takıldım
filtre ve egzostan başka bi oynama varsa bende öğrenmek isterim açıkçası daha fazla nası b performans alınabilir
yazılım,headers,emme portlarını ve gaz kelebegını polishletebılırsın,eger halı hazırda uretılmıs egzantrıgı varsa o da eglencelı olur,atmosferık olarak zaten su yazdılarımı yapıcak olsan bambaska b araba olur.Bunlardan en kolay olanı Polish,yazılım,headers zaten