araçlarımızın motorları aynı.. odb soketinden 20 dakikada(10 dakika orjinalin yedeklenmesi-10 dakika da custom map yüklenmesi) yazılım işi bitti,ödemeyi yapmadan bir test sürüşüne çıktım,birinci viteste kendini belli etti,2ye attığımda sara sara yürüdü,orjinale alışınca ilk başlarda böyle oluyor..sonradan alıştığımda ise dipgaz nadir yapıyorsun,ihtiyaç kalmıyor günlük kullanımda.. benim değerler 100hp/260nm olarak çıktı.. ben sonuna kadar tavsiye ederim,custom yazılım olursa daha iyi,istek dahilinde oynamalar yapılabiliyor paket yazılımların aksine.. 2000devir altı artık işkence değil,rahat rahat yürüme devreleri oluyor.. ben megachipste yaptırdım(reklam olarak algılanmasın,sorulduğu için belirttim),elektronik egr iptali chipe dahil..turbo basıncı,tork limitörü,yakıt v.s. değerlerle oynandı..dipgazda biraz duman var,yakıt da basmazsan azalıyor,basarsan zaten düşünmüyorsun.. 0-100üm 10 saniye civarı çıktı;patinaj çekmeden kalkarak,kronomotre ile kadrana bakılarak yapılan ölçüm sonucu,son hızı da hemen uygulamayı yaptırıp eve dönerken deneyebildim;200 civarı çıktı,ileride köprü yoğunluğu başladığı için daha zorlamadım.. cordoba başlığında açtığım konuda dynosheetim var..