dr.osman
Kayıtlı Üye
İnternette bayağı baktım servise de sordum fullink açıldıktan sonra üç seçenek geliyor android iphone ve mirrorlink diye telefonunuz mirrorlink uyumlu bir cihaz değilse sadece navigasyon ve birkaç program çalışıyor yok eğer mirrorlink bağlantı özelliği varsa sony z serisi gibi mesela başka telefonlarda da var bazıları ama, tam anlamıyla kullanabiliyorsunuz ancak onda da şöyle bir sıkıntı var eğer bağlantı kablonuz görüntü aktarmaya müsait değilse yani şarj kablosuyla bağlantı yapyıysanız görüntü donarak hareket ediyor o yüzden ben vazgeçtim fullink ten
[doublepost=1487052499,1485403488][/doublepost]Önceki mesajımda vazgeçmiştim telefonum mirrorlink özelliği yok diye yazılımsal olarak hallettim şu an yeniden fiktim alevlendi ancak önümüzdeki tek engel maddi doğuş 1300 fiyat çekti fullinke
[doublepost=1487052499,1485403488][/doublepost]Önceki mesajımda vazgeçmiştim telefonum mirrorlink özelliği yok diye yazılımsal olarak hallettim şu an yeniden fiktim alevlendi ancak önümüzdeki tek engel maddi doğuş 1300 fiyat çekti fullinke