Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Ayın 28 inde Ankaraya gidecektim zaten oradan almayı düşünüyorum.Çünkü vites topuzunun dar ve kalın tipi var sanırım hangisi uyar tam bilmiyorum.Yüksel abine bir link yollamıştım Sonuç ne oldu ?
Saol mert olmassa ikitellii de bakarım.Bide şu mk4 lerin kronik sorunu olan iç kapı tutamaçlarınlarındaki soyulmalar için ne yapcazİnşallah olur. Olmaz ise benim direksiyon deri kaplama yapılmış ve muhtemelen körüğü de kaplatmış aldığım kişi. İkitelli sanayide yaptırmış olmadı oraya bakarsın
Saol mert olmassa ikitellii de bakarım.Bide şu mk4 lerin kronik sorunu olan iç kapı tutamaçlarınlarındaki soyulmalar için ne yapcaz
Çok iyi olur karbon kaplama nasıl olur acaba örnekleri var mı?Ben onları cif ve bulaşık süngeri ile boyayı çıkardım üstünden Ama sevmedim bir ara buluşup kaplasak mı acaba ?
Güzel olur gibi ben piano black düşünüyorum.Çok iyi olur karbon kaplama nasıl olur acaba örnekleri var mı?
Ben golfün topuzunu aldım, oldu ama büyük geldiği için çıkardım. Öylece duruyor.