Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
arkadaşlar foruma yeni üye oldum çok yakında seat ibiza almayı düşünüyorum...reference mi yoksa style paket mi alayım ayrıca ibiza da 1.4 85 hp motor gücü nasıldır öyle çok beklentim yok ama yokuşlarda filanda bayılmasın araba ya da sollamalarda filan tatmin etsin beni kullanan arkadaşlar lütfen yorum yapınız teşekkür ederim ayrıca tsı 1.2 motora filan lpg takılır mı
bora55 teşekkür ederim..ibizanın arka koltukları için çok dar diyenler var 3 kişi oturduğunda çok mu sıkışılır ve çok mu baskın bu araba...ciddi ciddi almak istiyorum fakat iyice araştırmak istiyorum..
berat06 teşekkür ederim kardeş..yarın test sürüşüne gideceğim...2 kişilik bir aileyim yeni evlendim 2. el arabalara baktım 30 bin liraya 3-4 yaşında boyalı vs arabalar almaktansa sıfır alayım dedim..i20 test sürüşüne baktım 1.2 85 hp ama arabanın çekişi hoşuma gitmedi..seat ibiza inşallah iyidir bu konuda birde arka koltuk çok dar değildir inşallah