Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Neden tavsiye etmiyorsunuz?
Valla ilk yarim saat iyi ama sonrasinda kolu yoruyor.. yada ben kiymetini bilmiyorumNe demek tavsiye etmiyorum ☺☺ bende var cok memnunum, kolum hep üstünde, sürüşte büyük rahatlik, kullanmadigim zamana yazık ☺
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sen onu sök bana kargo yap birazda benim kolum yorulsunValla ilk yarim saat iyi ama sonrasinda kolu yoruyor.. yada ben kiymetini bilmiyorum
Valla ilk yarim saat iyi ama sonrasinda kolu yoruyor.. yada ben kiymetini bilmiyorum
Sen onu sök bana kargo yap birazda benim kolum yorulsun
ÇOK YARATICI BİRİSİYİM ACAYİP SORUN YARATIRIM
Sen onu sök bana kargo yap birazda benim kolum yorulsun
ÇOK YARATICI BİRİSİYİM ACAYİP SORUN YARATIRIM
Başım gözüm üstüne dadaş ,adresini ver göndereyim,lafimi olur..
Reyiz doğru yazmış, dağılabiliriz
Evet beyler kolçak siparişleri buraya alalim..varmi baska katilmak isteyen..orjin ibiza kolcağı kaçırmayın derim..işletme sahibi cok babacan bir insan Artvinli bir abimiz..scw den bahsettim.cok sevindi bu dostlugumuza..güzelliğini yapti sağolsun