murateren
Kayıtlı Üye
Rica ederim @ceylanCesur sizler memnun oldukça bizde mutlu oluyoruz.2015 İbiza kolçak bugün takıldı. @murateren çok teşekkürler yönlendirmeniz için
Burda Bitmez..
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Rica ederim @ceylanCesur sizler memnun oldukça bizde mutlu oluyoruz.2015 İbiza kolçak bugün takıldı. @murateren çok teşekkürler yönlendirmeniz için
Selam arkadaşlar simdi kolcaklarin siparisini verdim.bir süpriz daha var.Ayhan abi işletme sahibi sağolsun yeni kolcaklari tanitti ilave olarak bardaklik eklenmis.mükemmel olmuş..
Okey dedik 4 kolcak sipariş verdik..
Fiyat:180tl dir.
Ayhan abinin ibani veririm.ödemeyi gecersiniz direk. Ürünleri bendende teslim alabilirsiniz mekandanda ayar cekeriz.bulusmalarada getirebilirim sikinti yok.
Bu 4 kolcakdan almak istemeyen lütfen ben alamicam diye belirtsin mahcup etmeyin beni..söz agzimizdan cikti bikere rezil olmayalim
Burda Bitmez..
hadi inşallah..Halleder murateren vurma kafanı kardeşim
BENi EDS'LER iYi TANIR...
öne doğru uzuyor istersen hocam. uzun hali de resimlerde vardı diye hatırlıyorum.Arkadaşlar merhaba,
bende 2014 ıbıza aracıma düşünüyorum karasız kaldım yazdıklarınızı okudum memnuniyet düzeyi yüksek fakat resimlerde bir şey dikkatimi çekti kolçak biraz kısa gibi mi yani kolu dayamak için kolun biraz daha geride durması mı gerekiyor yoksa resimlerde yanılsıma mı var.
Kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
Ben orijinal taktırdım bugün, istersen bendekini sana satabilirimArkadaşlar merhaba,
bende 2014 ıbıza aracıma düşünüyorum karasız kaldım yazdıklarınızı okudum memnuniyet düzeyi yüksek fakat resimlerde bir şey dikkatimi çekti kolçak biraz kısa gibi mi yani kolu dayamak için kolun biraz daha geride durması mı gerekiyor yoksa resimlerde yanılsıma mı var.
Kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
Kayadibinde montaj dahil 570tlOrjinal kolçağı kaça taktırdın ?