Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ibiza kolçak

Tamamdir abi ben yarin 50 tl kapora gonderirim eyvallah valla Allah razi olsun ibizacilarin kanayan yarasina merhem oldunuz :) urunu ne zaman alabiliriz

HUAWEI G610-U30 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2 kolcagi yarin bulusmaya yetiştircek usta.haftaya senin yanindayim insallah.ah su icimdeki SCW aşkı olmasa hic bir işe karismazdim ama.dostlari sevindirince bende sevinicem insallah

Burda Bitmez..

2 kolcagi yarin bulusmaya yetiştircek usta.haftaya senin yanindayim insallah.ah su icimdeki SCW aşkı olmasa hic bir işe karismazdim ama.dostlari sevindirince bende sevinicem insallah

Burda Bitmez..
Boşuna demiyoruz SCW' nin dayısı diye :) Eline koluna yüreğine sağlık :)

Para yatiranlari bekletmek olmaz bugün 3 kolcak hazir insallah 2 si sahiplerine ulasacak @ahmet879 beni karsiya cagiriyor kadiköye bakalim konusalim

Burda Bitmez..

Bi cay icin derim hafta ici nezaman geleyim yanina @ahmet879 bu arada usta aradi mesut seni cagiriyor..@mesedüzü

Burda Bitmez..
abi istediğin zaman buyur gel maksat muhabbet kolçak bahane :) ben pazartesiden cumaya hafta içi her gün PTT'deyim. numaram 538 228 64 64 gerekirse. ama zahmet olacaksa karşı ödemeli kargoyla da gönderebilirsin çayı yolun düştüğünde de içebiliriz :)

Geri
Üst Alt