öncelikle çok geçmiş olsun, ben 2011 ibizam ile haziran 2012 de kaza yaptım ve aynı şekilde pert oldu, kaza yaya ile benim aramda oldu, yaya bariyerlerden atlayıp aydınlatmasız yolda önüme fırladı, çarpmamak için manevra yaptım ve sonuçta bariyerlere çarparak durdum, bana birşey olmadı çok şükür yaya ufak sıyrıkla atlattı ve hastaneye götürmüşler o anda kimse görmedi yayayı ıssız bi yerdi ben de sonradan öğrendim, aracım pert oldu, bariyerlerde 3bin tl lik hasar oluştu, aracımı 0 almıştım ve 2. kaskosuydu yani 1 yaşını doldurmuştu böyle olduğu için 2011 piyasa değerini araştırıp o şekilde fiyat verdiler kasko bedelim 31bin tl idi 27500 teklif ettiler kabul etmedim 28500 de mutabık kaldık herneyse çok da önemli değil satsam da o fiyata veya 1.000tl üstüne satardım sağlık olsun...
yasal sürece gelince olay yerinde benim ifademi aldılar, hastanede de yayanın ifadesini aldılar 2miz de birbirimizden şikayetçi olmadık, yaya bariz yalan ifade verdi polis bizi dinleyip kendisi benim anlattığıma yakın bi rapor tuttu itiraz ve şikayet için belirli süreler var takip et...
karayolları 2mize dava açtı 3bin tl bariyer parasını istedi, polisin hazırlamış olduğu tutanakta yaya %100 suçlu sürücü kusursuz yazıyor fakat yine de beni davaya dahil ettiler, kaskoyla konuştum hukuksal yardım var poliçede, sigortanız ilgilenecek dediler sigorta poliçesini mahkemeye götürdüm ve dilekçe yazdım muhatapınız ilgili sigortadır ben değilim ben kazada kusursuzum diye, sigortanın avukat ordusu var tabi bulmuşlar bi açık dahil olmamışlar davaya ben avukat tutmadım, 3 duruşma oldu yaya kabul etmedi suçlamayı ben kabul etmedim en son mahkeme bilirkişi atadı olay yerinde keşif yapıldı polis raporundaki gibi suçsuz olduğum kanaatine karar verildi ve bütün masraf yayadan alındı, suçsuz olduğum en başında belli olduğu halde 3 defa mahkemeye gittim, başka bir adliyedeki tanıdığımdan yardım aldım, bir duruşmaya dahi gitmesem suçu bana kitleyeceklerini söyledi... yani sonuna kadar haklı da olsan sonuna kadar takip et üzerine git aksi halde zamanaşımı bilmem ne olup seni suçlu duruma düşürebiliyorlar... Allah kimsenin başına vermesin ne diyim...