Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Sizdekiler mi 15 jant ? Eğer öyleyse takas fiyatını burda bizimle paylaşabilir misiniz ?2016 ibiza orjinal 15 inc jant lastik fiyatı hakkında bilgisi olan var mı? Takasta kullanıcam da az çok fiyat bilgisi aliyim ki takası ona göre değerlendiririm
Evet orjinal ibiza 15 inc jant.daha 400km yol yaptım.17 inc durban jant lastik takas düşünüyorum başka takasa açık değilim malesefSizdekiler mi 15 jant ? Eğer öyleyse takas fiyatını burda bizimle paylaşabilir misiniz ?
Yok siz beni yanlış anladınız bendede aynı janttan mevcut. Takasa verdiniz zannettim o yüzden takasta jantınızı ne kadara saydılar diye sormuştumEvet orjinal ibiza 15 inc jant.daha 400km yol yaptım.17 inc durban jant lastik takas düşünüyorum başka takasa açık değilim malesef
Pardon ben de onu merak ettiğim için bu konuyu açtım fakat daha öğrenemedim sizin gibiYok siz beni yanlış anladınız bendede aynı janttan mevcut. Takasa verdiniz zannettim o yüzden takasta jantınızı ne kadara saydılar diye sormuştum