Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

İbiza FR logosu yardım

yapı marketlerden aldigimiz cift tarafli bantlar bu malzemenin ağırlığını kaldirabilir mı peki ve zamanla toz alıp düşmez mi??

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
502 gun yapıştırıcılar var o da olur...nereye montaj edeceksiniz o ızgarayı söküp elinizde montaj etmeniz daha sağlıklı olacaktır... orjınal yetkili servisde satılan 60 liralık fr logosu 3M bantlı..yapışınca cıkmıyor

502 gun yapıştırıcılar var o da olur...nereye montaj edeceksiniz o ızgarayı söküp elinizde montaj etmeniz daha sağlıklı olacaktır... orjınal yetkili servisde satılan 60 liralık fr logosu 3M bantlı..yapışınca cıkmıyor
izgarayi sokmek istemedigimizden alternatif yol düşündük yoksa zaten vidalama sistemi mevcut içinde. sizin dediğiniz gibi 3M bantlar o baklava desenli izgarayi tutuyorsa , iz birakmamasi için dediğiniz gibi denemek istiyorum..

arkadaşlar iyi akşamlar, Çin'deki malum siteden fr logosu siparişim geldi, nasıl takilacagi hakkinda bir fikrim yok, büyük ihtimalle ön ızgarayi sökmek gerekiyor, sökülmesi kolaymidir kendi başımıza yapabilirmiyiz yoksa oto kaportaciya mi gitmek gerekir? bir diğer sorum da araba 2016 model ve garantisi devam ediyor, ön ızgarayi soktugumuzde garanti ile ilgili bi problem yaşarmiyiz ? vakti olan arkadaşlardan yardım bekliyorum, teşekkürler. :)
b9c7f61feeed351f096396e0be204c81.jpg

nacizane tavsiyem..yeni nesil ibiza almışsınız hayırlı olsun...ucuz fr logosu sırıtır gibime geliyor..cunku cınden gelen fr logoları replıka malzemesi ucuz bozulur...

arkadaşlar iyi akşamlar, Çin'deki malum siteden fr logosu siparişim geldi, nasıl takilacagi hakkinda bir fikrim yok, büyük ihtimalle ön ızgarayi sökmek gerekiyor, sökülmesi kolaymidir kendi başımıza yapabilirmiyiz yoksa oto kaportaciya mi gitmek gerekir? bir diğer sorum da araba 2016 model ve garantisi devam ediyor, ön ızgarayi soktugumuzde garanti ile ilgili bi problem yaşarmiyiz ? vakti olan arkadaşlardan yardım bekliyorum, teşekkürler. :)
b9c7f61feeed351f096396e0be204c81.jpg

Panjuru sökmek için tamponunda sökülmesi gerekiyor malesef ama kaputu açtığınızda panjurun üst kısmından motora doğru uzanan siyah parçanın motora doğru olan tarafında civataya benzeyen plastik tırnakları söktüğünüz zaman bir el anca girebilcek kadar bir mesafe yaratabiliyorsunuz daha önce biz öyle yapmıştık :)

Trakya'dan gönderildi..

Panjuru sökmek için tamponunda sökülmesi gerekiyor malesef ama kaputu açtığınızda panjurun üst kısmından motora doğru uzanan siyah parçanın motora doğru olan tarafında civataya benzeyen plastik tırnakları söktüğünüz zaman bir el anca girebilcek kadar bir mesafe yaratabiliyorsunuz daha önce biz öyle yapmıştık :)

Trakya'dan gönderildi..
o plastik kısımlar kolayca çıkıyor mu, sonra takması kolay oluyor mu, herhangi bir kirilma vs oluyormu , daha kolay olur derseniz oyle yapabilirim daha saglam olur.

o plastik kısımlar kolayca çıkıyor mu, sonra takması kolay oluyor mu, herhangi bir kirilma vs oluyormu , daha kolay olur derseniz oyle yapabilirim daha saglam olur.

Plastigi sökmüyorsunuz üzerinde bulunan vidaya benzeyen tırnakları çıkarıp aralıyorsunuz sadece ama çok fazla bi aralanmada olmuyor tek el anca giriyor.
Şuna benzer tırnaklar
18f6d9e2c2ac02232b113f3bd02db548.png

Trakya'dan gönderildi..

Geri
Üst Alt