Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

İbiza FR logosu yardım

MasterSpears

Kayıtlı Üye
arkadaşlar iyi akşamlar, Çin'deki malum siteden fr logosu siparişim geldi, nasıl takilacagi hakkinda bir fikrim yok, büyük ihtimalle ön ızgarayi sökmek gerekiyor, sökülmesi kolaymidir kendi başımıza yapabilirmiyiz yoksa oto kaportaciya mi gitmek gerekir? bir diğer sorum da araba 2016 model ve garantisi devam ediyor, ön ızgarayi soktugumuzde garanti ile ilgili bi problem yaşarmiyiz ? vakti olan arkadaşlardan yardım bekliyorum, teşekkürler. :)
b9c7f61feeed351f096396e0be204c81.jpg

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Benim bildiğim ızgarayı sökmek gerekmiyor kaputu açmak yeterli diye biliyorum ama yapan ardaşlar vardı onlar daha iyi bilgi verirler

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

el giripte vidalama pozisyonu yok ne ustten ne alttan o yuzden 5 liralik parca icin bi yeri sokmeye gerek yok siyah renkte cam silikonu al yapistir gitsin ben öyle yaptım sahsen

dediginiz çok mantıklı geldi, ben de öyle yapmayı düşünüyorum ama çıkardıktan sonra herhangi bir silikon izi kalmaz mi, siz kendi yaptığınız uygulamayi fotograflayip atma sansiniz var mıdir??

çinden gelen fr logoları zamanla renk değiştirip deforme olabiliyor...çift taraflı yapışkan bant kullanın.maket bıcakla fazlalıkları alıp direk yapıştırın

Geri
Üst Alt