Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
eyvallah Mehmet abiEllerine sağlık güzel bir çalışma
sağol AdemimEline sağlık abi güle güle kullan.
Trakya'dan gönderildi..
teşekkür ederim abigüzel olmuş yolun açık camın pırıl pırıl olsun
Bu mesaj SM-N920C cihazımdan SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
bende benimkilerden bezmiştim... tavsiye ederim kardeşimÜstad hakkaten iyi olmuş. Bendeki bezdiriyor. Bunu da not ettim yapacKlarim arasına.
Bu mesaj SM-N910C cihazımdan SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
eyvallah Murat abiEllerine sağlık gökhanım...
Pırıl pırıl olmuş...
Bu mesaj GT-I9300 cihazımdan SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
beğenmenize sevindimCOK GUZEL OLMUŞ BENDE DEGISTIRECEGIM 2013 FR VAR NERDEN ALDIGINIZ HAKKINDA BİLGİ VERIRMISIINIZ
Bu mesaj LG-H735 cihazımdan SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
sağol Samet agamadamsın kankı hayırlısı olsun..
sımdı kuslar dusunsun
eyvallah adaşım araçlarımız aynı... uyumluHarika olmuş 2014 ibiza reference uyumlumudur ürün @goku ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
teşekkür ederim Semihimvayy gökhanım güzel olmuş eline sağlık )
eyvallah Ahmet abi tavsiye ederimİlk fırsatta degişimi yapacagım cok iyi olmus
2016 ibiza için malum siteden aldım. 25 günde geldi. Cok kolay değiştirdim. Şu an 3 yolluya göre çok daha iyi durumda. Tavsiye ederim.
Olur arkadaşım aynısı... Parça kodu 2KD 955 985Arkadaşlar verdiğiniz link ölmüş, acaba şu linkteki uyar mı? Parça kodu vardı bilemedim.
Golf 6 Fısk
Rica ederim.Teşekkür ederim. 3 yollu fıskıye ile sıkıntılı oluyor. Sprey ile daha iyi olacak.
SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben bekleyemedim bugun skoda servisinden aldim..taktik serviste..10 numara oldu
Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.