Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

İbiza esp testi

XDS'nin özelliği, hızlı viraj dönüşlerinde, önden çekerli arabanın kafadan kaymasını azaltmaya yarayan bir sistem olmasıdır. MK2 FR'da ilk gelmişti bu özellik. Ayak gaza yüklenmiş şekilde viraja ya da sert dönüşe girdiğinizde asr olmasa eğer, araç önden kayacaktır. asr bu durumu tolere etmeye çalışır. XDS ise bunun gelişmiş hali ve asr ile entegre çalışan bir sistemdir.
Çekiş sistemidir yani.
ABS gibi fren ile ilgili yoktur.

XDS'nin özelliği, hızlı viraj dönüşlerinde, önden çekerli arabanın kafadan kaymasını azaltmaya yarayan bir sistem olmasıdır. MK2 FR'da ilk gelmişti bu özellik. Ayak gaza yüklenmiş şekilde viraja ya da sert dönüşe girdiğinizde asr olmasa eğer, araç önden kayacaktır. asr bu durumu tolere etmeye çalışır. XDS ise bunun gelişmiş hali ve asr ile entegre çalışan bir sistemdir.
Çekiş sistemidir yani.
ABS gibi fren ile ilgili yoktur.
Hic bakmamistim aydinlattin bizi eyvallah üstad.

SCW uygulaması. Sakarya-Trabzon

Ben ibizanın testlerde bu şekilde çıkmasına şaşırmadım. Sürekli Tekirdağ-Şarköy arası mekik dokuyorum. Gidenler bilir. Yaklaşık 40 dk boyunca S şeklinde yollarda ilerleniyor. Araç virajlarda hiç güven vermiyor. O yüzden 60 ın üstünde hiç viraj almıyorum.
Yaklaşık 3 yıldır İbiza kullanıyorum... Aracın fabrikasyon lastikleri 14" 175 tabandı, orjinal yaylar çok yüksekti ve dediğiniz gibi yol tutuşu iyi değildi... sonrasında 16" 215 taban Pirelli yaz lastiğine ve 30mm eibach yay a geçiş yaptım... Aracın karakteristiği ciddi anlamda iyileşti... Yol tutuşu arttı... Virajlara 110 km/s ile çok rahat giriyorum... Bilginiz olsun...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende 2010 ibiza vardı esp yoktu yol tutuşu mükemmeldi virajlarda bana mısın demezdi :)

Yaklaşık 3 yıldır İbiza kullanıyorum... Aracın fabrikasyon lastikleri 14" 175 tabandı, orjinal yaylar çok yüksekti ve dediğiniz gibi yol tutuşu iyi değildi... sonrasında 16" 215 taban Pirelli yaz lastiğine ve 30mm eibach yay a geçiş yaptım... Aracın karakteristiği ciddi anlamda iyileşti... Yol tutuşu arttı... Virajlara 110 km/s ile çok rahat giriyorum... Bilginiz olsun...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben bu işlerden çok anlamıyorum. Bilgi verdiğin için teşekkür ederim. O zaman senle müsait bir zamanda tanışmamız lazım :)

• Beğen
Reaksiyonlar: goku
burada lastik ve hava basıncı çok önemli , birde ağırlık tabiki ibiza hafif bir araba arkaya 2 tane çimento koyup deneseler sonuç çok farklı olur bence

Internette gezinirken ibizanında içlerinde bulunduğu 4 b segment aracın test videosunu izledim. İbiza en kötüleri çıkınca moralim bozuldu :) sizle de paylaşmak istedim.

Saygılar.

SCW uygulaması. Sakarya-Trabzon
bence bunda şöför faktörüde etkili sanki geç çeviriyor gibi dikkat ederseniz

Yorumlara çok şaşırdım.Yeni ibiza 1.0 tsi 95 hp aracım var ve virajlarda gayet iyi performansı, bana güvenli geldi.Acaba sorun eski modellerinde mi ?

Geri
Üst Alt