Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Ibiza Bocanegra / Varex Exhaust System (HQ Video)

ya eksozdan bende düşünüomda arkdaşlar sesi beni tatmin etmedi

ne anlamda tatmın etmedı,b de her motorun karakterıstıgı farklıdır

turbo araba ıle atmosferık arabanın sesı aynı olmaz ıbrahım kı s2k sesı ıle Vw motorunun sesı hıc aynı olmaz :)

Safa onurdayken denemişsinizdir, neyse ki çok binmeden kurtardık arabayı, keza daha hızlı şu an :)
deneriz yine :)

mesaj kutum nasıl doluymuş yahu, temizliyorum hemen
0532 296 3359 ben de vereyim numaramı deneme falan isteyen olursa isteyen istediği zaman arayabilir, açılmazsa mesaj bırakabilir :D

turbo araba ıle atmosferık arabanın sesı aynı olmaz ıbrahım kı s2k sesı ıle Vw motorunun sesı hıc aynı olmaz :)

ya nasıl anlatsam şimdi güzel bi ses istiyorum amerikan arabaları gibi homurtulu bi ses istemiom racing motorsikletlerin sesi gibi bişey istiyom bu arada leon içinde bu uyumlu heralde

Karda kışta denemek isteyen , 0-250km/h yapmak isteyen veya utku kesmedi diyen flan olursa da benim numara aşağıda :D hadi bakalım...
0537 595 1608 - 24 saat açık, ödemeli aramalarada muhtemelen cevap veririm ama tercihim mesajdır :D

Onurdayken denemişsinizdir, neyse ki kurtardık arabayı, daha hızlı şu an :)

deneriz yine :)

mesaj kutum nasıl doluymuş yahu, neyse
0532 296 3359 ben de vereyim numaramı deneme falan isteyen olursa isteyen istediği zaman arayabilir, açılmazsa mesaj bırakabilir :D

Geri
Üst Alt