Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

İbiza Blow off..

Birde ben bir soru sorayım.. TSI motor ilk çıktığı sıralarda Blowoff sorunu vardı sanırım forumlarda bu konu geçiyordu.. Uyumlu uyumsuz sorun çıkartıyor filan diye konuşmalar vardı.. HKS Sequential Black Edition TSI motora uygulanabiliyor mu? Herhangi bir sorun çıkarıyor mu?
Yoksa o TSI'a uyumsuz diye konuşulan şeyler şehir efsanesinden ibaret miydi?

kardesım bu konu hakkında sadece bıldıgım benzınlı araclara blow off montajının daha kolay oldugudur :)

Birde ben bir soru sorayım.. TSI motor ilk çıktığı sıralarda Blowoff sorunu vardı sanırım forumlarda bu konu geçiyordu.. Uyumlu uyumsuz sorun çıkartıyor filan diye konuşmalar vardı.. HKS Sequential Black Edition TSI motora uygulanabiliyor mu? Herhangi bir sorun çıkarıyor mu?
Yoksa o TSI'a uyumsuz diye konuşulan şeyler şehir efsanesinden ibaret miydi?

Uygulanır.
Çıkarmaz.

altta video var seyret ses 10 numara çok keyifli ama araç giderken kesiklik yapabiliyor o yüzden yenisine takmadım kimsede önermiyor bence orjinalliğini bozma iyice araştırmadan takma derim

blow off subaru da; suprada, skyline da guzel bence.. yani yuklu ve benzinli araclarda.
dizel araclarda bence sesi cok kotu; hatta bizim dizellerde bence igrenc.. ayrica olmasi gereken gibi degil uzun bir sure ses cikartiyor; bu yuzden ayri bi itici. hic tavsiye etmiyorum..

ben bir videoda izledim. 1.3 cdti corsada inan imprezadan daha güzel çufluyodu

Geri
Üst Alt